Фото без опису

 

Новицька ТГ Христина МАЗУР

 

Завдяки Програмі Розвитку ООН в Україні Новицька ТГ отримала

технічне обладнання для ЦНАП

   30.06.2022 в приміщенні облдержадміністрації відбулося вручення моноблоків у рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що реалізовується Програмою Розвитку ООН в Україні. Дана ініціатива здійснилася  за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через Посольство Великої Британії в Україні та у партнерстві з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією.

З вітальним словом до присутніх звернулися начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігор Фіняк та координатора проєкту Леся Попелюх.

Новицький сільський голова Богдан Дадяк подякував ПРООН за надану міжнародну технічну допомогу. Також висловив слова вдячності керівництву облдержадміністрації, координаторці проєкту Леся Попелюх та головному спеціалісту Новицької сільської ради Ігор Баран.

Нагадаємо, що 02.06.2022 з робочим візитом Новицьку сільську раду відвідали заступник голови облдержадміністрації Богдан Футерко та фахівчиня управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Оксана Данилюк.  У рамках даного проєкту передали громаді ноутбук.