Фото без опису

22 серпня 2022 року на виконання наказу відділу освіти від 15.08.2022 р. № 26 проведено огляд готовності закладів освіти Новицької ТГ  до нового 2022-2023 навчального року та опалювального сезону в умовах воєнного стану.

   Робоча група на чолі  із заступником Новицького сільського голови Ігорем Пробоївим відвідала всі заклади освіти, що перебувають у комунальній власності Новицької сільської ради. У ході об’їзду обстежено готовність фонду захисних споруд та приміщення закладів освіти, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо.

  Під час проведення комісійного огляду робочою групою встановлено таке:  у шести закладах наявні укриття (одне ПРУ та п’ять найпростіших укриттів), в одному ЗЗСО станом на вказану дату тривають роботи щодо створення найпростішого укриття та один заклад має укладений договір на користування укриттям прилеглого закладу освіти.

  У всіх закладах освіти проведені косметичні ремонти класних, групових  кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів, спортивних майданчиків.

   У цілому за результатами об’їзду можна стверджувати, що ЗЗСО Новицької сільської ради відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, матеріально і технічно забезпечені для відповідного початку навчального року та успішного проведення освітнього процесу в умовах воєнного стану.

   Робочою групою складено акти перевірки готовності закладу освіти до роботи в новому 2022-2023 навчальному році та акти оцінки об’єктів щодо можливого їх використання як найпростіших укриттів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису