Фото без опису

В умовах підготовки підприємств теплопостачання  до опалювального періоду 2022/2023 рр. одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті теплову енергію та відповідні комунальні послуги.

             Наразі оплата споживачів є основним джерелом  надходжень підприємств житлово-комунального господарства , що дозволяє здійснювати цим підприємствам   виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти  паливно-мастильні  матеріали та засоби знезараження та очистки питної  води.

            Нагадуємо, погашення значного обсягу боргів населення за послуги з постачання теплової енергії до початку опалювального періоду 2022/2023 роки є запорукою належного  його проходження та виконання теплопостачальними підприємствами своїх зобов’язань ,  у тому числі в частині  розрахунків  за  природний газ   з  постачальником.

            Шановні мешканці громади, інформуємо Вас, що оплатити  комунальні  послуги можна за допомогою онлайн сервісів – особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи «Ощад24»,  «Приват24», «МоноБанк» та інші.