Музика — чудотворний засіб залучення людей до добра, духовності. Вона володіє великою силою впливу на людські душі. Музика не старіє, вона буде жити стільки, скільки буде існувати Людина.

Фото без опису

           Шановні працівники Підмихайлівської дитячої школи мистецтв, музичні вихователі дошкільних навчальних закладів, вчителі музики ліцеїв та гімназій нашої громади та музичні керівники гуртків Комунального закладу «Центр культури та дозвілля Новицької сільської ради», ви несете у світ прекрасне, навчаєте відчувати красу музики своїх юних вихованців, учнів, які тільки починають усвідомлювати наскільки глибокий та багатогранний її світ.
Особливо це свято стосується тих, хто професійно навчає дітей музичному мистецтву. Відзначимо учнів школи мистецтва, які є постійними учасниками шкільних, заходів Новицької ТГ, обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів та фестивалів.
         Викладачі та учні школи щороку здобувають високі відзнаки на конкурсах різних рівнів, про що свідчать грамоти, дипломи та подяки.
Навіть зараз, незважаючи на обмеження через масштабну війну росії проти України учні та вчителі продовжують приймати участь в онлайн заходах та офлайн заходах в підтримку ЗСУ.
         Хочеться подякувати всім причетним до навчання музиці за їх невтомну, важку і таку потрібну, благородну працю та побажати творчого натхнення, успіхів та нових досягнень, яскравих нот позитиву щодня, гармонії в душі та чистої мелодії на струнах серця. Нехай музика дарує багато незабутніх вражень, допомагає думати про прекрасне і радіти життю, надихає та спонукає до творчості!

 

 

 

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                                   Богдан ДАДЯК