Дорога Новицька територіальна громадо!
Шановні захисники та захисниці Незалежності України, вояки УПА!

Фото без опису

         Разом з величним святом Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисників та захисниць України,  День Українського козацтва та 80-ту річницю створення УПА!

         Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. У цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг.

          Країна сильна силою своїх людей. Цю істину щоденним подвигом підтверджують наші ЗСУ й медики, волонтери і тисячі небайдужих  громадян, які там, на лінії оборони. Нам є ким і чим пишатися! Наші воїни це і є наша національна гордість, низький уклін Вам!

         Нехай Пресвята Богородиця, яка століттями вважалась захисницею доблесного українського воїнства, візьме під своє покровительство усіх захисників України, дарує їм і усім нам мудрості, витримки й сил на цьому шляху. Бажаємо усім здоров’я, мирного неба та перемоги Україні над російськими окупантами.

         Вічна пам’ять, тим, хто назавжди залишився у наших серцях, чиї прізвища  викарбовано на сторінках Української історії!
         З Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці. З 80-ю річницею створення УПА!

         Слава Україні! Героям Слава!

 

 

 

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                                    Богдан Дадяк