День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України боряться в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Фото без опису

         Вже дев’ятий рік День Збройних Сил України відзначається в умовах війни в Україні. І тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які  вірно несуть службу по захисту держави.

         На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед родинами: Леоніда та Романа Бутусіних, Івана Ільківа, Віталія Романишина, Миколи Голікова, а також Миколи Черпака, які віддали свої життя під час проходження служби в лавах ЗСУ.

Я впевнений, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. І в цей день, сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

         Бажаю Вам і Вашим сім’ям міцного здоров’я, добра та щастя, мирного неба над Україною!
         Слава Україні! Героям Слава!

 

 

 

 

 

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                           Богдан ДАДЯК