…Люблять діти Миколая,
Шану кожен віддає.
Хто в мольбах його благає,
Всім він поміч подає.
Через нього Божа ласка
З неба сходить до людей.
Миколайчику, будь ласка,
Завітай до всіх дітей.

         Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Зимова казка розпочинається 19 грудня, коли вся Україна відзначає День Святого Миколая. День Святого Миколая – це день святкування та вшанування пам’яті Святого Миколая. Кожен з нас в дитинстві любив знаходити подарунки під подушками, так i зараз, за традицією, наші діти отримують подарунки, вірять у диво, яке творить Святий Миколай i вчаться в святого бути милосердними. 

          Ось уже четвертий рік поспіль напередодні Дня Святого Миколая працівники соціального захисту населення та праці Новицької сільської ради відвідують міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в с.Мединя.      У темні часи добре видно світлих людей, тож дякуємо всім, хто , не зважаючи ні на які труднощі допоміг приготувати подарунки для найбільш потребуючих дітей, а саме: Бережницькій гімназії, Підмихайлівському ліцею, депутату Новицької громади Яціву Василю Васильовичу та працівникам сільської ради. Цього року 25 діток отримали подарунки від Святого Миколая. Діти , котрі залишились без батьківської любові та підтримки відчули, що про них дбають.

Позитивні емоції переповнювали усіх, адже так невимовно гарно відчути себе ангелом, що розносить подарунки від Святого Миколая!

Фото без описуФото без опису