Фото без опису

Щороку однією з найбільш очікуваних і значущих подій для всіх освітян Івано-Франківщини є всеукраїнський конкурс «Учитель року» – традиційне змагання з педагогічної майстерності. Конкурс завжди асоціюється з очікуванням нових відкриттів і вражень, цікавих і непересічних ідей, професійного ствердження.

Цьогоріч з 24 січня по 09 лютого у Івано – Франківській області проходив обласний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура».

Новицьку територіальну громаду представляла наймолодша з 25 учасників у номінації «Початкова освіта» - вчителька початкових класів Грабівської гімназії Соломія Василів, яка стала лауреатом обласного етапу всеукраїнського  конкурсу «Учитель року – 2023».

Відділ освіти Новицької сільської ради приєднується до всіх привітань, які звучали від керівництва області, бажає подальших творчих успіхів, кар'єрного росту, а також дякує адміністрації Грабівської гімназії, яка сприяла участі вчительки у конкурсі. Попереду багато роботи і викликів у таких непростих умовах розбудови системи освіти! Попереду наша Велика Перемога! Працюємо задля неї.

Фото без опису