Фото без опису

          18 березня 2023 року представники Новицької сільської ради Іванна Василів  та Леся Красько  у числі  представників десяти громад – переможців конкурсу  «Лабораторії творчого діалогу» працювали над ключовими питаннями ефективної комунікації у громаді на обласному тренінгу «Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування».  Проєкт матиме продовження у Новицькій громаді  і має на меті підвищити стійкість громади в умовах війни через зменшення відкритих і прихованих конфліктів.

        Знайти порозуміння між мешканцями та іншими зацікавленими сторонами в громаді, врахувати інтереси різних груп при прийнятті рішень, побудувати стійку та продуктивну комунікацію між органами влади та жителями громади для вирішення актуальних проблем. Саме на це спрямований проєкт “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, в якому бере участь Івано-Франківська область. Проєкт реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», і спрямований на посилення діалогового підходу як важливого інструменту реалізації місцевого самоврядування в українських громадах.

      На даний момент, в результаті незалежного відбору, вже визначено 10 громад- учасниць проєкту в Івано-Франківській області, до них увійшли: Ворохтянська,  Делятинська, Дзвиняцька, Калуська, Космацька, Надвірнянська, Новицька, Отинійська, Рожнівська та Рожнятівська.

    Фото без описуФото без опису