Фото без опису

 

     “Сіяти! Сіяти добро — це не просто красива метафора. А чистісінька правда: робиш щось дрібне, непомітне, потім про це забувають, а воно починає рости, квітнути, приносити плоди”. Ось так і в житті.

    Тому служба у справах дітей Новицької сільської ради продовжує співпрацю з недержавною благодійною організацією «СОС Дитячі Miстечка». Цього разу, 3 квітня 2023 року,  представники організації «СОС Дитячі Miстечка» та служби у справах дітей працювали з внутрішньо переміщеними сім’ями з дітьми у Підмихайлівському та Берлогівському  старостинських округах.

   Фахівці вивчали потреби внутрішньо переміщених осіб, зокрема, ознайомлювалися з проблемами та реаліями життя внутрішньо переміщених родин з дітьми, які отримали прихисток в Белогах, Бережниці та Підмихайлі. Відтак,  всі ці родини оформили допомогу від зазначеної організації та отримали портативні зарядні пристрої.

     Розмір грошової допомоги - 2 200 грн. на одного члена родини (один із батьків та діти до 18 років). Виплати здійснюються протягом трьох  місяців 1 раз на місяць. Одна сім’я може подати не більше однієї заявки.

    Завдяки співпраці із міжнародними партнерами створюємо всі умови задля допомоги усім потребуючим у складний час війни. На завершення фахівці благодійної  організації «СОС Дитячі Miстечка» та служби у справах дітей обговорили питання  подальшої співпраці задля захисту прав та законних інтересів дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису