Фото без опису

 

На сьогодні до штурмових бригад «Гвардії наступу» вже надійшли десятки тисяч анкет від добровольців, частину з них вже прийнято до штурмових підрозділів. Вступити до таких бригад зголосилися й багато прикарпатців. Про це під час наради з головами територіальних громад та РВА розповіла начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Вона відзначила, що Івано-Франківська область успішно реалізувала проєкт «Гвардія наступу» щодо набору добровольців до штурмових бригад «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов».

Рекрутери працювали як в територіальних громадах, так і на рівні області. Водночас попит суспільства на формування добровольчих підрозділів зумовив ухвалення рішення щодо продовження рекрутингової кампанії «Гвардія наступу». Хоча основний штат бригад укомплектований, зараз формується резерв.

«Дякую усім, хто приходив до ЦНАПів та згодився вступили до лав захисників, а ще звертаюся до тих, хто хоче захищати свою державу. Проект «Гвардія наступу» продовжено ще на місяць. Приходьте до одного з 10-ти ЦНАПів області або заповніть анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, – зазначила Світлана Онищук. – Остаточно вигнати ворога з нашої землі зможуть тільки вмотивовані захисники. Вони зміцнять українські сили під час майбутнього наступу та звільнення територій від ворога. Чекаємо на таких патріотів».

Нагадаємо, на Прикарпатті долучитися до «Гвардії наступу» можна в таких ЦНАПах:

м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 9;

м. Бурштин, вул. Січових Стрільців, 15;

м. Калуш, вул. Богдана Хмельницького, 52;

м. Коломия, площа Привокзальна, 2а/1;

м. Косів, вул. Незалежності, 11;

м. Надвірна, вул. Визволення, 2;

сел. Верховина, вул. Франка, 20;

м. Рогатин, вул. Галицька, 40;

м. Галич, площа Волі, 1;

м. Долина, вул. Грушевського, 18.