Фото без опису

З метою практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок на заключному етапі вивчення предмета «Захист України» учнями закладів загальної середньої освіти Новицької сільської ради 26-28 квітня проведено навчально-польові збори (навчально-тренувальні заняття).

Основним завданням навчально-польових зборів є відпрацювання практичних нормативів з прикладної фізичної підготовки, тактичної, загальновійськової та  вогневої підготовок, основи медичних знань і допомоги.

Навчально-польові збори — це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласника. Зважаючи на важливість популяризації Збройних Сил України та виховання патріотично налаштованого молодого покоління, важко переоцінити важливість подібних заходів, у якому б форматі вони не були проведені, оскільки військово-патріотичне виховання передбачає формування любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних Силах України.

28 квітня навчально – польові збори завершилися відпрацюваннями вогневої підготовки на полігоні навчально-тренувального центру у місті Калуш за підтримки та організації Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Фото без опису