Дорогі жінки, любі наші матері!

Фото без опису


         У другу неділю травня традиційно ми відзначаємо День матері. Споконвіку в українському народі цей день відзначали, як день Божої Матері, Матері України та рідної Матері.
         Від щирого серця вітаю усіх жінок, матерів, бабусь за вашу безмежну любов, турботу та щоденні молитви за дітей та онуків. Ви Берегині українського роду, які зуміли поєднати в собі мудрість, терплячість, ніжність, відвагу та рішучість.
         Особливі слова подяки тим матерям, чиї сини та дочки зараз захищають нас від російських загарбників. Схиляємо голови перед матерями та дружинами загиблих Героїв, які поклали своє життя на вівтар служіння Україні, за мир і спокій кожного з нас.
         Сьогодні в страшній біді наша ненька Україна. Вона щодня в скорботі схиляє голову згадуючи кожного сина чи дочку, що поклали голови за рідну землю, стогне від вибухів, що шматують скривавлену українську землю, заламує руки від болю дивлячись на знущання над українськими дітьми. Тому сьогодні обов’язок кожного з нас – спільна праця задля ПЕРЕМОГИ, щоб здійснились слова пісні «А ми нашу славну Україну – розвеселимо».
         В ці страшні часи війни просимо про заступництво Матір Божу, про опіку над нашим військом, про ПЕРЕМОГУ над російським окупантом, вимолюємо здоров’я та довгих літ життя для наших рідних матерів.
         Дорогі наші матері! Хай буде для вас благословенним кожен прожитий день.
         Добра вам, здоров’я, любові і благополуччя на довгі роки! Нехай ваші молитви ще довго бережуть дітей та онуків на життєвих дорогах.
         Дякуємо Збройним Силам України за кожен прожитий день!
         Перемоги і миру нам усім!

 

 

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                 Богдан ДАДЯК