Щорічно 1 червня в Україні  відзначаєтФото без описуься Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

 

У часі війни День захисту дітей сприймається по-іншому – ми, дорослі, сильніше відчуваємо наскільки важливо захистити, оберігати, загородити від всіх негараздів наших дітей, тобто наше майбутнє.

     31 травня 2023 року, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, у Берлогівській гімназії відбулося чимало цікавих заходів для дітей.

  Діти веселилися, цікаво проводили час, малювали, декламували вірші, танцювали, змагалися у спортивних змаганнях, конкурсах, вікторинах і  просто раділи. На завершення свята діти та дорослі згуртувалися  у символічне серце миру.

    Подвір’я Берлогівської школи наповнилося дитячим сміхом, радістю та позитивними емоціями. Поруч з ними кожен дорослий хоча б на хвилину також ставав дитиною.

Сьогодні нам, дорослим, у час війни, потрібно докласти максимум зусиль, щоб зробити дитинство малечі щасливим.  

   Попри всі завдані нам труднощі, війна не змогла зруйнувати дитячі мрії. Ми повинні зробити все для того, щоб дитячі мрії здійснювалися.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису