Фото без опису

     Щороку в перший день літа відзначають Міжнародний день захисту дітей - світлий, радісний, «дитячий» день.

    Саме в дітях продовження роду людського й здійснення їх мрій, сподівань на краще. Дитинство кожної дитини має бути під захистом – захистом її прав, життя, здоров'я та законних інтересів. Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство. Проте війна зруйнувала багато – та не зруйнувала основне – дитячі мрії. Саме тому, ми – дорослі, маємо зробити все можливе, щоб наші діти були щасливими.

    1 червня  2023 року діти з Новицької громади відвідали святкове дійство з нагоди відзначення Дня захисту дітей у Калуші. Діти веселилися, танцювали, брали участь у конкурсах, смакували піцою та морозивом. У веселій і приємній атмосфері діти спробували себе у ролі справжніх рятувальників і поліцейських: приміряли форму ДСНС, випробували рятувальне спорядження, сідали за кермо автівок поліції та пожежної. Бачити щасливі очі  дітей безцінно!

     Щира вдячність всім, хто був причетний до організації цього свята. 

   Дякуємо фонду «Українська Єдність», Калуській районній військовій адміністрації, родині Фанкхаузер-Еберле та Калуській філії Червоного Хреста. Дуже добре, що ви допомагаєте українським дітям! Бо тільки в єдності  - наша сила!

   Пам'ятаймо, діти – найцінніший скарб у світі, і завжди потрібно дбати про їхню безпеку та щастя. Хай кожен день приносить нові можливості й досягнення, а серця завжди будуть сповнені вірою, надією і любов’ю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису