Фото без опису

 

        У непростий воєнний час  відпочинок дітей є надважливим, особливо для дітей, батьки яких захищають Україну. Адже, ці діти потребують особливої уваги.

    14 липня 2023 року для дітей військовослужбовців з Новицької громади організовано пізнавальну мандрівку карпатським трамвайчиком, який курсує з Вигоди Долинської громади. Діти відволіклися від переживань та наповнилися новими позитивними враженнями.

      Неймовірно чарівний куточок розташований в Карпатах, де Божою благодаттю сповнюються серця від споглядання краси земної. Мальовничі краєвиди гірських сіл, що тісно сплелись з природою, бистрінь шумних потоків і річок з кришталево чистою водою, вічнозелені смерекові ліси на схилах гір і квітучі полонини – все це вабило, кликало в гори і не тільки, щоб помилуватися природою, глибше її впізнати, зафіксувати в пам’яті та на фото живописні куточки. Діти відзначили, що Україна як Швейцарія, красива і приваблива. 

    Єднаймося та допомагаймо тим, хто цього потребує. Адже сила народу в єдності, згуртованості, відданості своїй Батьківщині. Тож нехай всі діти дочекаються батьків вдома, а Україна якнайшвидше переможе!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису