Фото без описуФото без опису

   Чергове пленарне засідання, в якому взяли участь 17 народних обранців, розпочалося виконанням Державного Гімну України, молитвою  «Отче наш» та хвилиною мовчання – вшанування світлої пам’яті захисників, які загинули унаслідок збройної агресії росії проти України.     

Випускниці 200-бальниці – сертифікат!

  Богдан Іванович Дадяк відзначив, що з великою приємністю запрошує випускницю Староугринівського ліцею Паньків Ольгу Віталіївну для вручення сертифіката за досягнення високих 200 балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови. «Дані результати свідчать  про те, що в наших закладах престижно навчатися і викладати. Сертифікат на суму 3 000 гривень – перший зароблений вами капітал. Велика подяка вам, вашим батькам і наставникам. Ви – наша гордість. З такими дітьми наша Україна лише процвітатиме і розвиватиметься», – сказав голова громади.

Фото без опису

Звіт про виконання за перше півріччя та зміни до бюджету

 Новицької громади на 2023 рік

  Звітуючи про  виконання сільського бюджету територіальної громади  за І півріччя 2023 року, начальник фінансового відділу Марія Гарник відзначила, що  по загальному фонду:

доходи склали 54 786 525  гривень, а видатки - 45 604 099  гривень; по  спеціальному фонду: доходи  -   1 486 065  гривень, видатки  - 3 960 275   гривень. Із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду  передано 7 045 000 гривень.

  Сільський голова Богдан Дадяк, аналізуючи роботу сільської ради за перше півріччя відзначив, що завдячуючи Богові, Збройним Силам України та депутатам, які приймають активну участь у сесійних засіданнях, життя в громаді активне, навіть у складний період воєнного стану. Виконання бюджету за перше півріччя складає 112%, тому можемо планувати виділення додаткових коштів у сумі 500 000 гривень на соціальний захист жителів громади – захисників України.

  На 24-25 сесіях, відповідно 15 березня та 17 травня ц.р. ми передали 2 мільйони 600 тисяч гривень,  як  субвенцію обласному бюджету для ДП «Дороги Прикарпаття», на експлуатаційне утримання доріг районного значення, а саме: «Добровляни – Завій», «Підмихайля – Бережниця» , «Берлоги – Топільське»  в межах с. Берлоги, «Вістова – Підмихайля»  в межах с. Підмихайля та  «Новиця – Середній Угринів» в межах с. Середній Угринів.  Зараз пропонується виділити ще 3 000 000 гривень на ремонт доріг, як  субвенцію обласному бюджету для ДП «Дороги Прикарпаття».

  Також, придбавши екскаватор, уже є потреба в громади у вантажному автомобілі самоскиді. Сільська рада повинна працювати на розвиток громади, адже найбільшим багатством громади  є її мешканці. В свою чергу, велика вдячність всім жителям громади, які щоденно роблять свій внесок у Перемогу УКРАЇНИ!

***

    Депутати затвердили фактичну мережу Підмихайлівської дитячої  школи мистецтв на 2023-2024 н. р.  

    Марія Василишин, директор комунального закладу «Центр культури та дозвілля» доповідала про роботу закладів культури Новицької  громади, а директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Вікторія Конєвич ознайомила депутатів з роботою інклюзивно-ресурсного центру та організацією освітнього процесу для осіб з особливими освітніми потребами Новицької територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Земельні питання

              Враховуючи заяви жителів громади, керуючись Земельним кодексом України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  депутати розглянули та прийняли 44 рішення, зокрема: про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу землі у власність; про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та затвердили Акти комісії по вирішенню земельних спорів з приводу суміжного землекористування.

Фото без опису