Фото без опису  

22 серпня 2023 року спеціальною комісією на чолі із заступником сільського голови Ігорем Пробоївим, до складу якої увійшли спеціалісти різних служб, здійснено огляд всіх закладів дошкільної та загальної середньої освіти Новицької територіальної громади.
   Оскільки Україна вже другий рік живе в умовах воєнного стану, у закладах освіти проводяться заходи щодо посилення безпеки дітей та педагогічних колективів. При огляді було виявлено, що укриття у закладах забезпечені електрикою, штучним освітленням, системами вентиляції, відповідають санітарним та протипожежним нормам тощо.
   Під час об’їзду особлива увага приділялася покращенню стану матеріально-технічної бази закладів освіти. Були оглянуті харчоблоки, котельні, спортивні і актові зали, кабінети НУШ, навчальні кабінети, приміщення і території закладів. Також перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо-зимового опалювального періоду (системи опалення, запаси дров).
   Отже, оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу. В цілому огляд шкіл та дитячих садків залишив позитивні враження.
   За результатами огляду буде складено акти перевірки готовності закладів освіти до роботи в новому 2023-2024 навчальному році.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису