Фото без опису

Дорогі учасники освітнього процесу!

 

   Щиро вітаю з початком  нового 2023-2024 навчального року !

   Ні пандемія, ні війна, ні інші виклики сучасності не можуть стати на заваді інтелектуальному, духовному та суспільному  поступу України.

   Тому знаково, що не зважаючи на повномасштабну війну в Україні, навчальний рік ми починаємо традиційно 1 вересня. Ми добре усвідомлюємо, що буде не так просто: освітній процес перериватимуть звуки сирен і безліч різноманітних тривожних новин… Але ми впевнені в тому, що всі теперішні випробування зроблять нас сильнішими, ще більш мотивованими та єдиними у прагненні змінити своє життя  та життя країни на краще.

   Нам слід об’єднати досвід, знання, розуміння ситуації, додати своєї любові й відповідальності задля того, щоб наші діти стали справжніми супергероями здоров’я та патріотами, які будуть любити рідну мову й землю, досягати високих результатів у навчанні, бути активними у громадському житті, не дивлячись на жодні перешкоди. Вірю, що зерна науки згодом дадуть добрий урожай мудрості та натхнення у юних душах дітей.

   Бажаю нам усім міцного здоров’я, вагомих життєвих здобутків, натхненного творчого пошуку, взаємоповаги, взаєморозуміння, добра та віри у нашу швидку перемогу ! 

   Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен наш день, кожен крок, а Бог допоможе нам в цьому.

   Здорового, спокійного та успішного нам навчального року !