Фото без опису

В рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» 7 вересня на базі Підмихайлівського ліцею було реалізовано проєкт "Маленькі серця". Цей проєкт дає можливість виховувати в молоді любов до України, здорового способу життя та дбати про ментальне здоров'я в умовах війни.

💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛

Учасники заходу брали участь в змаганнях, естафетах, надували кульки на швидкість, дівчатка змагались на скакалках, малювали на картонних тарілках в підсумку чого отримали величезне  задоволення та пам'ятні медалі.  В якості подарунків учні ліцею отримали м'ячі🏀 та настільні ігри🏆🎾.

В даному заході брали участь також діти внутрішньо переміщених осіб, які навчаються в ліцеї. Це дало їм змогу краще  адаптуватись до  умов та реалій, які панують на території Новицької територіальної громади, вивчити  та врешті  більше подружитися з учнями ліцею.

 Фасилітаторами даного проєкту були:

Назарій Павлів-спортсмен,рекордсмен, найсильніша людина Прикарпаття учасник шоу Україна має талант;

 Галина Федоряк-майстриня художниця;

 Радислав Петрів - лікар-психолог.

Вітальне слово прозвучало від директора соціальних служб області п. Ростислава Микитюка та п. Лариса Підвербецької -  координаторки програми з ментального здоров'я "Ти як?"

Проєкт реалізується за кошти суб. гранту від БО "БФ "Жовто Блакитні Крила" у рамках проекту "СМІЛИВІСТЬ В ДОЛОНЯХ" при сприянні центру соціальних служб та ОДА Івано-Франківської області.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису