Фото без опису

      День національного усиновлення- свято, яке цьогоріч відзначають 17 вересня, воно співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Імена святих символізують найкращі людські почуття та моральні чесноти, що виявляють люди, приймаючи в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю. З великою любов’ю  зігрівають вони дітлахів у своїх родинах, дають їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяють у зболені дитячі серця і душі віру в життя. Навчають дітей бути самодостатніми, мудрими, впевненими у собі, виховують гідними громадянами української держави.

 

        З нагоди відзначення Дня  усиновлення у Новицькій громаді, з метою популяризації сімейних форм виховання дітей,   15 вересня 2023 року у Добровлянському  ліцеї проведено тематичну програму та конкурс дитячих малюнків на асфальті «Кожній дитині- родину».

         Кожна дитяча доля у тих, хто втратив   рідних батьків, - нелегка. Багато зусиль треба докласти, щоб допомогти таким дітям повірити в себе, зрозуміти, що вони є цінністю для суспільства.

         Щиро дякуємо всім усиновителям, опікунам, прийомним батькам і з повагою вклоняємося їм.

         Переконані та глибоко віримо в те, що усиновлення та інші форми сімейного виховання в Україні будуть і надалі активно розвиватися. Адже джерело цього величного руху лежить в україському серці, в українській ментальності. Для українців дитина завжди була найвищою цінністю!

         Дитина повинна мати маму і тата- це закон життя! Він не підлягає перегляду чи ревізуванню. Всім, хто причетний до втілення цього закону в життя, наша повага і вітання!

                                                                                                                                                               З Днем усиновлення!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису