Фото без опису

Фото без описуПро що і чому звітувала староста Добровлян Леся Красько…

    Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» визначив, що староста не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед жителями відповідного села на відкритій зустрічі з громадянами. 

   У своєму звіті 12 жовтня 2023 року Леся Красько доповіла про результати роботи за 2022 рік, демографічні дані, проведені заходи щодо упорядкування населеного пункту, закладів, які функціонують, рівень виконання доручень та своїх повноважень.

   Вона наголосила, що протягом 2022 року, з початку повномасштабного вторгнення військ рф на територію України, жителі громади підтримували та допомагали нашим військовим усім необхідним: збирали благодійну допомогу у вигляді продуктів, речей, засобів гігієни тощо та приймали внутрішньо переміщених осіб.  Звіт старости 

Фото без опису

    Від імені добровлянців виступив Петрів Микола Григорович, депутат Калуської районної ради кількох скликань,  який відзначив  про великий обсяг виконаної роботи самою старостою, добре організовану роботу активістів, позитивні зрушення в селі. І визначив роботу старости відмінною. А також від односельчан поставив питання, які стосуються продажу землі, особливо у період воєнного стану. Ці питання викликали гостру та довготривалу дискусію в залі.

Фото без опису

  Фото без опису

   На поставлені питання відповідав сільський голова Богдан Дадяк та поінформував присутніх про життєдіяльність Новицької територіальної громади у 2022 році.

Фото без опису

 Фото без опису

 

Фото без опису

  Леся Михайлівна висловила вдячність Збройним Силам України за можливість вірити у перемогу, працювати і звітувати перед людьми; сільському голові Богдану Івановичу Дадяку, виконавчому комітету і депутатам сільської ради, працівникам всіх установ та закладів, підприємцям, всім жителям села, хто докладав зусиль для покращення життя у Добровлянському старостинському окрузі – за довіру, підтримку і співпрацю.

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису