Новицька громада втратила ще одного Героя.

Фото без опису
         Старший лейтенант Іван Барнич, 1989 року народження, уродженець села Кропивник Калуської ТГ, житель села Підмихайля Новицької територіальної громади. Призваний на військову службу по мобілізації 2 березня 2022 року.  
         Служив командиром взводу радіовзводу роти звʼязку батальйону звʼязку та радіотехнічного забезпечення військової частини.
         Від 16 липня 2023 року зв'язок із нашим бійцем був втрачений. І до сьогодні Іван Барнич вважався зниклим безвісти. На жаль, дива не сталося. Отримали гірку звістку про те, що Герой загинув. Бойове завдання на Донеччині стало для нього останнім.
         Вся наша громада глибоко співчуває рідним і близьким, друзям і бойовим побратимам. Нехай Господь Бог допомагає Вам перенести цю важку біль втрати близької людини.
         У Новицькій територіальній громаді 21 та 22 жовтня оголошуються днями жалоби за загиблим військовим Іваном Барничем. Зустріч Героя відбудеться сьогодні 21 жовтня о 16:00 год (траурна колона рухатиметься з масиву Підгірки до с. Підмихайля, до домівки де він проживав, після прощання о 18.00 год. від АЗС Укрнафта виїзд траурної колони до Мінералу. Парастас о 18.30 год. Після парастасу тіло Івана Барнича відвезуть в с. Кропивник. Похорон 22.10.2023 в с. Кропивник ).

         Вічна пам’ять та вічна Слава Захиснику України!