Фото без опису

10 листопада 2023 року на базі відділу освіти Новицької сільської ради було проведено засідання журі ІІ етапу виставки-конкурсу «Іграшок - сувенірів», який є відбірковим етапом обласної виставки-конкурсу.

На конкурс було зареєстровано 18 робіт з 7 закладів освіти Новицької територіальної громади.

До участі у заході долучилися учні 1-11 класів.

Виставка-конкурс проводиться щорічно з метою підведення підсумків роботи гуртків, творчих об’єднань декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприянню реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

Фото без опису

Учасники виставки-конкурсу продемонстрували творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс робіт, неповторність та оригінальність задуму в їх виготовленні. Маленькі творці активно беруться за роботу з чимось новим і незвіданим, розвивають свою майстерність в уже освоєних техніках та напрямках. Сюжети робіт були різноманітні, яскраві.

Фото без опису

Учнівські роботи вразили своєю мистецькою довершеністю, цікавими творчими підходами, поєднанням національних художніх традицій і сучасних технік.

Вернісаж робіт

 

Роботи переможців направлено для участі у ІІІ етапі виставки-конкурсу, яка буде проходити з 22 по 30 листопада 2023 року в приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Івана Франка (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 22).