Шановні жителі громади!

Фото без опису

            Щиро вітаю зі світлим святом – Різдвом Христовим! Цей день завжди сповнений надії та віри, любові та злагоди, а також відчуття затишку та домашнього тепла. Цього року українці не зможуть відсвяткувати Різдво як зазвичай: війна розкидала родини, наші воїни зустрічають свято в окопах, а не за святковим столом. Але окупанти не заберуть у нас свято. Всі віруючі українці будуть молитися про ПЕРЕМОГУ України і відправляти один одному привітання з Різдвом. То ж нехай усі молитви, що пролунають сьогодні, будуть почутими, а цьогорічне Різдво Христове принесе нашій країні мир та спокій, знищить все зло і наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Світло нашої віри дає сили боротися та підтримувати одне одного!

Сьогодні наші військові стоять на захисті нас та рідної землі, за що їм шана і честь, а полеглим Героям, які загинули за Україну – вічна пам’ять і слава.

У світле свято Різдва бажаю  Вам добра і щастя, благополуччя і затишку вашому дому, душевної теплоти, взаєморозуміння і підтримки в родині.  Нехай серце кожного в цей світлий день наповниться миром і добром! Зичу кожній родині міцного здоров'я, добробуту, злагоди та незламної віри. І найголовніше – ПЕРЕМОГИ та миру нашій Україні! Адже Різдво – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і сподівань.

Світло завжди перемагає темряву! З Різдвом Христовим Вас усіх!

Христос Народився!

Славімо Його!

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                  Богдан ДАДЯК