19 грудня 2023 року у Добровлянському  ліцеї радо приймали гостей і усіх тих, хто в 1998 році долучився до будівництва цього закладу, щоб саме 19 грудня Святий Миколай приніс малечі такий довгоочікуваний подарунок- нову школу.

Фото без опису

«25-річний ювілей школи - це не тільки стіни закладу, насамперед, це дух, історія, пам’ять. Це сотні випускників, це десятки педагогів, які щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного. Це - вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода- це пам’ять про них. Це і ті, кого вже немає сьогодні, але живуть у пам’яті, бо вони маленька частинка великої історії- історії Добровлянського ліцею», - з такими словами звернулася до присутніх директорка ліцею Любов Фіняк. Любов Іванівна поділилася відеоматеріалами 1998 року, коли школа вперше відчинила двері для добровлянців.

 З ювілеєм педагогічний колектив та учнів школи привітав Голова Новицької сільської ради Богдан Дадяк та вручив подарунковий сертифікат на суму 25000 грн.

Фото без опису

 З нагоди ювілею начальник відділу освіти Світлана Туряниця вручила педагогам подяки за багаторічну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток освіти.

 З вітальним словом виступив колишній Голова районної профспілки освітян Омелян Івашко, а також поділилася спогадами з присутніми випускниця 2006 року, а зараз староста села Леся Красько.

Фото без опису

 Настоятелі храмів о.Дмитро та о.Ігор наголосили на важливості навчання та ролі вчителя в наш час, поблагословили на світле майбутнє ліцею та цілої України. А у доповнення своїх слів подарували ікону Спасителя.

Фото без опису

 Святковий настрій гостям та учасникам свята дарували учні ліцею під багаторічним керівництвом педагога-організатора Світлани Гулими. Музичні вітання линули і від колишньої учениці, а зараз чудової педагогині Калуської музичної школи Ольги Пилипчук.

Фото без опису

  Бажання бачити рідну школу успішною надихає вчителів та учнів творити. Певна річ, змінюються керівники, вчителі, учні - проте любов до навчального закладу не зникає. Процвітання, успіхів, наснаги, Перемоги та  мирного неба - саме ці речі бажали сьогодні з нагоди свята працівникам ліцею.

Фото без опису