Фото без опису

Відійшов у минуле 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Ми з вами прожили дуже складний рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу.

Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та Незалежність країни та зустрічають 2024 рік зі зброєю в руках, захищаючи кожного з нас.

Останні роки змінили нас, змінили наші цінності, наш світогляд. Ми тепер знаємо, що означає бути щасливими. Щастя – не в достатку, а в праві жити вільно на своїй землі, будувати своє майбутнє за своїми планами і бути впевненим у дні завтрашньому.

Молімо Всевишнього, щоб в прийдешньому році здійснилося найзаповітніше – повернувся мир у наш рідний Український дім, а з ним – і здоров’я, добробут, благополуччя та злагода.

Просімо у Бога захисту і благодаті для наших воїнів, щоб всі вони повернулися здоровими і неушкодженими, а на полі битви їх оберігав Ангел-охоронець. Добра, світла й тепла – кожній домівці! Радісних усмішок – нашим дітям! Щастя – кожній родині!

 

З Новим Роком!

Віримо в ЗСУ та Перемогу!

 

 

 

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                           Богдан ДАДЯК