Фото без опису

Івано-Франківщина у п’ятірці регіонів України за кількістю ухвалених рішень про надання мікрогрантів у 2023 році

 

Програма мікрогрантів є найпопулярнішою серед грантових програм урядового проєкту «єРобота». За підсумками  2023 року згідно програми «Власна справа» для майже 9,5 тисяч українців та українок ухвалено рішення про надання мікрогрантів на власний бізнес, передбачається створення більше 20 тисяч нових робочих місць, серед отримувачів — 57% жінок і 43% чоловіків,  19% заявників створять новий бізнес.

За результатами 2023 року Івано-Франківська область увійшла у п’ятірці регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень

Загалом, у 2023 році 630 підприємців з Прикарпаття, в тому числі 18 внутрішньо переміщених осіб, отримали мікрогрант на розвиток свого бізнесу на загальну суму 152,5 млн грн. Після отримання коштів мікрогранту дані особи створять 1322 нових робочих місця.

Подати заявку на отримання мікрогранту можна через портал Дія https://is.gd/Zezi5a.

Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа»  https://is.gd/xBaklo.

Консультації з питань сфери зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33. Контактні телефони та адреса підрозділів обласної служби зайнятості за посиланням https://is.gd/u0nOYN).