01.03.2024 року на базі Новицького ліцею проходили спортивні змагання з баскетболу та футзалу.

 У грі з баскетболу змагалися три команди юнаків: Завійська гімназія, Підмихайлівський та Новицький ліцеї. Молодші учасники виборювали звання першості у грі з футзалу, у якій було представлено 4 комади: Завійська гімназія, Новицький, Підмихайлівський та Староугринівський ліцеї.

   Перше місце з волейболу та футзалу здобули учні Новицького ліцею, які будуть надалі брати участь у змаганнях між громадами Калуського району. Вітаємо спортсменів з високими здобутками та бажаємо нових перемог у ІІІ етапі !

   Не лише захопливі змагання, але й дружня атмосфера у спортзалі робили захід особливим. Усі учасники отримали величезне задоволення від гри та підтримки одне одного. «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» стає важливою платформою для розвитку лідерських якостей та спортивного духу серед учасників. Такі заходи сприяють підтримці спортивної культури та формуванню здорового способу життя у шкільній спільноті.

   Дякуємо ЗСУ за змогу проводити змагання!      Дякуємо  дирекції  та вчителям Новицького ліцею, суддівській колегії, учителям фізичного виховання, вболівальникам та всім учасникам змагань.   

   ІІ (територіальний) етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» -2024  у Новицькій  ТГ завершився. До наступних зустрічей ! 

#разомпереможемо  #пліч_о_пліч  #шкільніліги