Шановна Новицька територіально громадо! Українці!

Фото без опису

         Щиро вітаю всіх з Днем Героїв. Зі святом величі духу українських воїнів, борців за волю України.

         Цього дня ми вшановуємо пам'ять воїнів – борців за волю України, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА, Героїв Небесної Сотні та Героїв російсько-української війни.

         Сьогодні ми особливо возвеличуємо і славимо звитягу та мужність Героїв-сучасності - Сил оборони України. Вони стали символом непереможності Української Нації і нині продовжують жорстоку боротьбу за цілісність і соборність нашої держави. Їх героїчний подвиг є прикладом самовідданості, патріотизму та національної самосвідомості для всіх прийдешніх поколінь.

         Свого часу засновник та провідник Організації Українських Націоналістів Євген Коновалець, в пам’ять якого День Героїв України вперше відзначили у 1941 році, говорив: «У великій світовій драмі наших днів ми маємо вибір: або бути творцями, або жертвами історії».

         Українські Герої сучасності довели всьому світу, що українці – не лише творці своєї власної історії. Ми творимо нову історію Європи, вільного світу без кривавого московського режиму.

         Величезна вдячність Героям, які щодня важко працюють на Перемогу поза фронтом – медикам, рятувальникам, волонтерам, енергетикам, комунальникам.

         Вічна пам’ять всім загиблим Героям минувшого та сучасності. Здоров’я та Божого благословення Захисникам та Захисницям України!

         Миру нам всім після перемоги над московським злом!

         Дякуємо нашим Героям!

         Слава Україні!

         Героям Слава!

 

 

 

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                           Богдан ДАДЯК