Дорогі діти, вчителі, батьки! Щирі вітання всім учасникам освітнього процесу із успішним завершенням 2023-2024 навчального року, котрий встиг подарувати нам щасливі миті спілкування, незважаючи на те, що інколи вони були в укриттях. Сьогодні – свято останнього дзвоника, який лунатиме малиновим передзвоном на шкільних подвір’ях, у кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, сподіванням усяких гараздів. Для кожного із нас це свято має своє значення: хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших здобувачів освіти, адже подолана перша сходинка на шляху до знань, для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік, а для 75 випускників нашої громади - цей день особливо пам’ятний, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.

    Вірю, дорогі випускники, що ви реалізуєте свої мрії і таланти, побудуєте власне успішне життя, будете гідними творцями своєї долі та справжніми патріотами рідної України та Новицької громади.
    Нехай знання, отримані в наших закладах освіти, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у майбутньому! Пам’ятайте: ви потрібні Новицькій громаді, ви потрібні
Україні. 
Майбутнє нашої держави — це ви!

    Висловлюю щирі слова вдячності педагогам за самовіддану працю, взаємну підтримку, глибоку мудрість, безмежну любов, злагоду й порозуміння, які ви подарували дітям,  а батькам – за прекрасних дітей, за розуміння та співпрацю.

    Особлива подяка всім, хто захищає нашу країну. Завдяки вашим зусиллям та мужності ми змогли навчатися !

     Хай Бог вас береже і здоров’я додає! Віримо у незламні сили ЗСУ та нашу Перемогу !

    Слава Україні!  Героям слава !

 

    Начальниця відділу освіти                  Світлана ТУРЯНИЦЯ

Фото без опису