Фото без опису

На виконання розпорядження Новицького сільського голови № 54 від 20.08.2024 року «Про створення комісії» та наказу відділу освіти Новицької сільської ради № 53 від 08.08.2024 року «Про проведення огляду готовності закладів освіти Новицької сільської ради до нового 2024-2025 навчального року та опалювального періоду в умовах воєнного стану» у серпні 2024 року було проведено огляд закладів освіти Новицької ТГ щодо готовності до нового 2024-2025 навчального року та найпростіших укриттів закладів освіти. Окрім цього, комісією було надано рекомендації щодо можливості створення захищених просторів у чотирьох закладах освіти, найпростіші укриття яких розташовані на перших поверхах шкіл.

    У закладах освіти проводяться заходи щодо посилення безпеки учасників освітнього процесу. При огляді було виявлено, що укриття у закладах забезпечені електрикою, штучним освітленням, системами вентиляції, відповідають санітарним та протипожежним нормам тощо.
    Під час об’їзду особлива увага приділялася покращенню стану матеріально-технічної бази закладів освіти. Були оглянуті харчоблоки, котельні, спортивні та актові зали, навчальні кабінети, приміщення і території закладів. Також перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо-зимового опалювального періоду (системи опалення,  запаси дров).
   Отже, оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно - гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного безпечного проведення освітнього процесу.
   За результатами огляду складено акти перевірки готовності закладів освіти до роботи в новому 2024-2025 навчальному році.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису