У рамках Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» до Дня захисника України, на виконання наказу відділу освіти Новицької сільської ради від 23.09.2024 р. № 64 «Про проведення І етапу обласного конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» 10 жовтня 2024 року на базі відділу освіти Новицької сільської ради відбувся І етап конкурсу.

    Всі заклади загальної середньої освіти Новицької ТГ взяли активну участь у конкурсі, на який подано 12 робіт в розділі «Поезія» та 31 робота в розділі «Образотворче мистецтво»Кожна з них – це яскраве втілення індивідуальності й таланту юних митців. 

     Члени журі з особливою увагою оцінювали творчі підходи учасників і відзначили їхній високий рівень виконавської майстерності. Відчувалася глибина думки та щирість емоцій, втілених у віршах, а художні роботи вражали різноманітністю технік та образів. Цей конкурс ще раз довів, що творчий потенціал молодого покоління безмежний, а кожен учасник є справжнім носієм мистецької душі свого краю. Завдяки таким заходам молоді таланти мають можливість розвиватися, ділитися своїми ідеями та надихати інших на нові звершення.

      Роботи переможців у трьох вікових категоріях  подано для участі у ІІ обласному етапі конкурсу.

 

Фото без опису