Інформація

24.02.2023р.у с.Новиця відбулась видача гігієнічних наборів для внутрішньо переміщених осіб Новицької громади. Громадська організація «Громадський центр» «Еталон» (м.Івано Франківськ) передала гуманітарну допомогу Угорської екуменічної служби допомоги у вигляді гігієнічних наборів. Було роздано 50 дитячих та 75 дорослих гігієнічних наборів.

Оголошення

Відділ соціального захисту населення та праці Новицької сільської ради повідомляє, що 24.02.2023року в адмінприміщенні Новицької сільської ради за адресою с.Новиця вул.Шевченка,71 буде проводитись видача дорослих та дитячих гігієнічних наборів для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Новицької громади.

Інформація

20.02.2023р. Семеро дітей шкільного віку з числа внутрішньо переміщених осіб отримали індивідуальні навчальні набори від благодійної організації Save theCHILDREN INTERNATIONAL. Щиро вдячні благодійникам за допомогу!

Оголошення

Відділ соціального захисту населення та праці Новицької сільської ради повідомляє, що 20.02.2023 року в адмінприміщенні Новицької сільської ради за адресою с.Новиця, вул.Шевченка, 71 для дітей шкільного віку з числа внутрішньо переміщених осіб  буде проводитись видача гуманітарної допомоги у вигляді індивідуального навчального набору.