Шановна громадо!

         Прийміть найщиріші вітання зі Святом Героїв – днем вшанування тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся за нашу свободу.

         День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Цього дня ми вшановуємо пам'ять видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та часів відродження української державності.

         Славну когорту мільйонів героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили Герої Небесної Сотні та тисячі наших земляків, які загинули за час неоголошеної війни на сході України. Обов’язок кожного з нас — завжди пам’ятати про героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну.

         Тож хай на нашій рідній землі, освяченій кров'ю Героїв, панують мир і злагода. Бажаю добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили й слави!

         СЛАВА УКРАЇНІ!

         ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 

З повагою,

Новицький сільський голова                                                     Богдан Дадяк