У Новицькій громаді відзначили 114-ту річницю від Дня народження провідника ОУН-УПА Степана Бандери

            Уже традиційно 1 січня  в Старому Угринові, Новицька громада приймає гостей, які з усіх куточків України приїхали вшанувати  день народження провідника Української нації Степана Андрійовича Бандери. Цьогорічне віче, стало особливим, адже Україна як і багато десятків років назад воює за свою свободу, воює з тим самим ворогом  з яким воював і Степан Бандера. Попри військові дії, ракетні обстріли країни терориста, люди з'їхалися вшанувати пам'ять Бандери. Відвідали віче, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, Керівник апарату Івано-Франківської ОДА Ярослав Дем'янчук, військовослужбовці ЗСУ, депутати усіх рівнів, представники Калуської РДА та Калуської районної ради, гості з різних територіальних громад, представники братства ОУН-УПА, патріотичних організацій, Пласту,  представники ЗМІ та багато простих Українців. 

Плетемо сітки на фронт! Дякуємо ЗСУ!

Працівники Народних домів с. Завій, с. Грабівка та їхні жителі  продовжують допомагати на своєму фронті..... плести сітки для своїх захисників-односельчанинів та їхніх побратимів. Дякуємо вам наші ЗСУ за захист!

У Новицькій громаді відзначили 104-у річницю проголошення ЗУНР та День захисників і захисниць України

            1 листопада, у селі Грабівка Новицької територіальної громади, на подвір’ї гімназії, відбулось віче з нагоди 104-ї річниці проголошення Західно-Української Народної Республіки, а також День захисників і захисниць України, яке відзначали 14 жовтня. У зв’язку з масовими обстрілами України росією, задля безпеки, змушені були відзначення Дня захисників і захисниць перенести на іншу дату.

НД с. Завій (День художника)

                       В 2022 році День художника України припадає на 9 жовтня. Юні художники НД с.Завій також намалювали свої малюнки до цього свята під назвою: "Ми діти твої, Україно! Світ очима дітей, без війни". Віримо в нашу перемогу. Також вітали завійського художника Олега Андріїва з професійним святом, з Днем художникаТворчих успіхів та нових здобутків Слава Україні