Реалізація Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

Фото без опису 

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка здійснюється за ініціативи першої леді країни Олени Зеленської, працівники Івано-Франківської обласної служби зайнятості активно допомагають роботодавцям, соціальним партнерам та безробітним, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, навчитися піклуватися про своє ментальне здоров’я шляхом проведення різноманітних семінарів та тренінгів.

Від початку дії даної програми обласною службою зайнятості організовано та проведено 206 заходів для безробітних осіб та роботодавців, під час яких учасники мали змогу опанувати базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях та навчилися дбати про свій внутрішній стан.

Запрошуємо відвідати наші заходи, які допоможуть вам опанувати стрес, тривогу, гнів та страх, і радимо піклуватися про своє ментальне здоров’я та з відповідальністю ставитись до свого емоційного стану, особливо в умовах сьогодення.

Контакти філій, управлінь, відділів філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (https://is.gd/u0nOYN).

Пишіть нам у телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також телефонуйте за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.